Vår Verkstad - Industriell inredning & design

I vår verkstad i Huddinge tillverkar Peter och 11 anställda allt du kan tänka dig i plåt och stål. På Plåtprecision har vi maskiner och verktyg för produktion såsom stans, laser och bockmaskiner som kan tillverka det mesta som önskas inom industriell inredning. Förutom tillverkningen som kommer från våra egna kreativa idéer så tar vi också emot era önskemål. Vi tillverkar det mesta du kan tänkas vilja ha - från det lilla till helhetslösningar. 

Vill du komplettera med en unik egendesignad lampa ovanför köksbordet? Eller sätta upp en snygg hylla i stål? Eller kanske vill du komplettera eller byta till industriell inredning hemma men sätta din egen touch på det? Endast kreativiteten sätter gränser. Vill du ha något unikt men inte har en egen idé? Vi hjälper dig att brainstorma och du kan också få inspiration från våra tidigare produktioner. Du är välkommen med dina idéer och skisser. Tveka inte att höra av dig för en offert. // Peter  

Stuff o Steel erbjuder ett stort sortiment och breda produktkategorier - såsom industriell inredning och design. Hos oss hittar du produkter från återförsäljare men också från vår egen verkstad och ateljé. I ateljén tillverkar Isse allt du kan tänka dig inom textil och mode.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.