Stuff o Steel började med en ordlek!

    

Våren 2017 satt vi på en restaurang i Palma, på Mallorca och spånade kring om vi skulle göra något tillsammans.
Eftersom Isse arbetat hela sitt liv med design och textil  och Peter som driver en mekanisk verkstad, alltså skapar i stålmaterial hela dagarna. Vilken combo vi är, tänkte vi och på den vägen är det.
I vår butik hittar du vår egen design som består i stål och textil, läder och lite annat smått och gott. Designmöbler, designkläder blir vårt gemensamma resultat.

Vår affärsidé

Att skapa eget och att förverkliga alla tänkbara galna idéer som vi och våra kunder har. Vi utvecklar oss ständigt och nyheter dyker upp titt som tätt.  Isse köper in ekologiska tyger för tillverkning i ateljén en trappa upp från butiken och Peter ägnar sina dagar åt att tillverka allt upptänkligt i stål och plåt. Våra modeller på lampor, möbler och hyllor kan du beställa i egna mått. Vi är inte omöjliga. Har du en egen idé så hjälper vi dig att förverkliga den. Kika in under våra TJÄNSTER så får du mer kött på benen om vad vi faktiskt kan göra för dig.

Varmt välkommen till Stuff o Steel AB

Isse Magnusson

Jag har många strängar på min lyra. Utbildad skräddare, författare och yogalärare bland annat. Jag har hela mitt liv designat allt från kläder till inredning. Sedan 1987 har jag drivit eget företag och kommer troligen att göra det resten av mitt liv...
Livet utan hantverk vore väldigt fattigt, tycker jag. Mina idéer tar aldrig slut, så det är tur att jag har min man Peter, som bromsar medan jag gärna gasar på och vill att allt som dyker upp i mitt huvud, ska bli verklighet.  Här hittar du snart min konst, design av kläder, hemtextil, yogaprylar och böckerna som jag skrivit.

Peter Österlund

En driftig företagare som hela mitt liv ägnat mig åt mitt eget företag.
www.platprecision.se Där tillverkar vi allt från små små komponenter till dentalindustrin till hela hisskorgar. Så fick Isse och jag en idé och nu är vi igång. Vi utvecklar och skapar det som faller oss in, ingen idé är för galen. Men det viktigaste av allt är att vi har så himla kul ihop. Hoppas vi ses!